AKTUÁLIS PROGRAMOK A KULTÚRSTRANDON


 JELENLEG NINCS AKTUÁLIS, MEGHIRDETETT PROGRAM.

KORÁBBI PROGRAMOK A KULTÚRSTRANDON

TRIATLON PRÓBAEDZÉS

2020. szeptember 20. 10:00-14:00


BÁBSZÍNHÁZ – SÁRKÁNYÖLŐ SEBESTYÉN

2020. szeptember 20. 16:00-18:00


HOLTÁG-PARTI HOLDFÉNYPARTI

2020. október 3. 11:00-18:00

MI AZ A KULTÚRSTRAND?

A kultúrát, az innovációt és az egészséges életmódra való törekvést támogató, kortárs szellemben, magas minőségben megvalósított, inspiratív közösségi tér és rendezvénysorozat a Püspökerdei-holtág partján. A Kultúrstrand projekt eltökélt célja, hogy az újonnan létrejövő eseménytér Győr város kulturális életének fontos tényezőjévé váljon.

 

HOGYAN JÖN LÉTRE A KULTÚRSTRAND?

A TERASZ CSOPORT EGYESÜLET pályázatot nyújtott be, Kultúrstrand – Közösségi aktivitást ösztönző rendezvények a Püspökerdei–holtág környezetében címmel a TOP-7.1.1-16-H-044-2 számú Mutasd meg magad! elnevezésű pályázati felhívásra. Nagy örömünkre a pályázat támogatást nyert, így a Terasz Csoportnak 2020-2021 folyamán lehetősége nyílik a programsorozat megvalósítására.
A projekt megvalósításával kiemelt célunk, hogy az Aranypart II. területén olyan összkulturális produktumot hozzunk létre, amely a természetes környezet és az épített környezet szegélyén megjelenő kortárs építészeti elemekhez kapcsolódva helyet biztosít tartalmas programok, valamint az aktív szabadidő eltöltésére egyaránt.

 

MILYEN PROGRAMOK LESZNEK A KULTÚRSTRANDON?

A Kultúrstrand projektben a pályázat megvalósítási időtartamán belül összesen 20 programelem kerül megrendezésre. A rendezvények többek között az alábbiakat foglalják magukba: közösségi tervezés, alkotótábor, bábszínházi és zenés előadások, mini fesztivál, kajak-kenu tanösvény és vezetett triatlonedzések.